måndag 16 juli 2018

Jaa..

Förra veckan hanns det inte med speciellt mycket. Kom till skolan måndag eftermiddag och hade samtal om examensarbetet, hade efter den en stund att rida Kai. Som var piggare än han borde ha varit,
Tisdag, känns som huvudet ska sprängas, sov typ hela dagen, åkte iväg och införskaffade huvudvärkstabletter, onsdag samma visa här, blev piggare framåt kvällen så åkte hem och jobbade natt.. Torsdag, hämta hö.. och Fredag, fick björn fixa alla bromsar på transporten för nu var de helt slut, nya hjullager behövdes också eftersom det gått varmt. Känns kul att hyra/låna ut transporten till folk som inte kan vara rädd om saker man lånat.. (då det med all säkerhet är då bromsarna bränt)
Har i alla fall lovat att inte låna ut transporten mer.
Fredag, sen eftermiddag tillbaka till skolan, framme sent på kvällen.. Trött.

Lördag och söndag har jag hunnit med att rida Kai, testat att rida honom på gummisnodd i dressyren på inrådan av Carro.. När han väl accepterar att den sitter där så fungerar det ganska bra, men fram tills dess bara stretar han och försöker springa ifrån både snodden och mig. Igår red jag honom över bommar och testatde att rida honom på Kimblewikbettet, vilket har legat i en låda i nästan ett år, var alltså på vippen att sälja det, men kanske kan vara bra att ha som komplement. Ska ha det på hoppningen för Micke idag, så hoppas vi på lite bättre kontorll än senaste gångerna.

Testade en "ny" häst igår också, Ravelli VG, skolans egna uppfödning född 2010. En herre jag upplevde som ganska lat men ändå ganska så trevlig faktiskt.

Inga kommentarer: